Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бурни са реакциите в Народното събрание днес, където отново

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бурни са реакциите в Народното събрание днес, където отново
Коментари Харесай

Свиленски към Манолова, Йорданов, Иванов и Атанасов: Вие надминахте и най-уродливите практики на ГЕРБ

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Бурни са реакциите в Народното събрание през днешния ден, където още веднъж се гледа бюджетът, предава Българска национална телевизия. 

Депутатът Георги Свиленски от Българска социалистическа партия упрекна сътрудниците си Мая Манолова, Тошко Йорданов, Христо Иванов и Атанас Атанасов, че са надминали даже ГЕРБ: 

" Преди 48 часа приехме индексиране на пенсиите от 1 октомври с коефициент 1.35. Приехме 120 лв. Ковид мярка за всички пенсионери от 1 октомври, приехме и минимална пенсия от 370 лв., стигнахме до член 13-ти, в който спряхме, тъй като при приемането на тези оферти се получи противоречие при приемането на член 1-ви. И това, което трябваше да създадат сътрудниците от бюджетната комисия, е да създадат изчисленията и да ги нанесат в член 1-ви.

Сега  това, което беше докладвано, мисля, че въобще не дава отговор на признатото от НС  преди 48 часа. Сега ще загатна няколко сътрудници поименно, с цел да ми отговорят персонално. Г-н Тошко Йорданов, господин Христо Иванов, господин Атанас Атанасов, госпожа Мая Манолова, всички вие и ние деклрарирахме че желаеме да влезем в това Народно събрание, с цел да възстановим държавността и закононността. Да създадем българският парламент да работи съгласно закона и съгласно разпоредбите. Вие надминахте и най-уродливите практики на ГЕРБ. те в никакъв случай не са си разрешавали на трето гласоподаване да вкарват трети отчет.

Процедурата е да се прекъсне съвещанието, да се нанесат правилните числа в член 1-ви, тъй като те не дават отговор на признатото от Народно събрание решение. Искаме българските пенсионери да получат преизчислени пенсии. "  - приключи Свиленски измежду многото възгласи на неодобрение от залата.  

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР